Info om mig

Hej! Jag heter Burton och jag är en kille i mina bästa år, jag är en new forest valack. Fast i erat ordspråk så blir det ju en hen. Jag fyllde 12 år den 1 maj, då fick jag en stor tårta av matte! Det var världens bästa dag, tårtan var gjord av knäckebörd äpple, morot och banan! Mums! Nu tänkte jag berätta för mattes läsare hur allt gick till från början, alltså redan från provridningen!
 
En väldigt blåsig dag  i mars kom det en familj som ville provrida mig. Tjejen som ville ha mig heter Louise och det är min matte nu. Det var den första som kom o titta på mig och jag kände att hon var nervös. Men jag hjälpte henne så mycket som möjligt och hon gav mig väldigt många kramar vilket jag gillar! När hon red mig gick det bra vi red först dressyr men det tycker jag är sååå tråkigt men jag gjorde de hon sa. Sen skulle vi få hoppa och det var super kul! Jag hoppade 80cm med matte o det var super skojsigt! Efter ridpasset så fick jag en banan av tjejen (Louise) och då vart jag hennes bästavän direkt. Hennes föräldrar pratade med min dåvarande ägare och då bestämde dom att louises familj skulle komma en gång till så skulle hon få prova rida ut på mig. Dom kom en vecka senare och det var jätte kul! Louise lät mig galoppera jätte fort upp för en brant backe! När vi var tillbaka så fick jag ett äpple av min matte och då blev jag super glad. Några dagar senare kom dom tillbaka till mig och då var det en människa som kollade på mig, hon böjda mina ben och kolla i mina ögon o min mun vilket jag inte alls tyckte om! Efter några timmar var vi klara. Så fick jag gå ut till hagen, redan 2 dagar senare kom Louise och hennes familj tillbaka då fick jag åka transport och det var då jag förstod att nu ska jag få flytta!
Ni får inte berätta för matte att jag lägger upp den här videon, för det får jag egentligen inte göra!
 
Samma kväll jag kom hem till mitt nya ställe fick jag gå in i en ny box, alla hästar gnäggade o hälsade på mig. Dom verkade väldigt trevliga! Nästa morgon fick jag gå ut i hagen och hälsa på en häst som heter Mackan, han var väldigt snäll o vi vart bästavänner direkt.
 
Nu fick ni veta hur Louise vart min matte! Jag gillar henne väldigt mycket för jag får väldigt mycket bananer av henne o massvis med äpplen. Sen så får jag hoppa 1 dag i veckan och då blir jag jätte glad! Jag är utbildad LB/LB och enligt mig är jag världens bästa häst och det har matte också sagt så då är det klart att jag är det. Det roligaste jag vet är att pussa matte för då får jag alltid godis! Jätte mumsigt! 
 
Idag går jag på sommarbete med min kompis Byr. På lördag ska jag få en ny kompis, han heter Marwin. Har matte berättat! Nu får ni lite bilder på mig eftersom jag är världens snyggaste!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0